Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (7.95 secunde)
Diferenta este ca la ei, îmbunatatirile sunt incluse în pret, adica e ceva normal ca un apartament sa aiba centrala termica, gresie, faianta, eventual, aer conditionat, iar la noi, pentru aceste dotari platesti în plus“, a declarat pentru GdS Corina Dragota, directoare de vânzari la una dintre agentiile imobiliare din Craiova.
Ei si-au facut firme, de regula SRL-uri, dupa care au luat legatura cu societati din UE, cu precadere din Ungaria, si au inceput tot felul de afaceri.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
o operatiune greenfield in Romania constand in deschiderea simultana a unui numar de 39 de sucursale, in 9 judete din tara plus Capitala.
Cei care muncesc mai mult de opt ore pe zi si cei care obtin diverse sporuri salariale vor contribui în plus la asigurarile sociale.
Bruxelles-ul are in plan un proiect sensibil care clarifica drepturile europenilor ce vor sa fie tratati in alta tara UE decat cea de origine, evitand totusi sa incurajeze "turismul medical" si sa destabilizeze sistemele de sanatate nationale.
Potrivit studiului de impact al Comisiei Europene, OUG nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania nu contine prevederi care sa sanctioneze angajatorii de imigranti ilegali.
Riscul de tara a scazut in luna aprilie, dar nivelul acestui indicator se poate mentine doar prin continuarea stricta a reformelor chiar si in acest an electoral, a stabilit BCR Cercetare intr-un studiu macroeconomic transmis catre GdS zilele trecute.
Conform datelor Fondului Monetar International, fiecare botswanez produce anual 13.400 de dolari, cu 1700 de dolari mai mult decat fiecare roman. La trei ani de la aderarea la Uniunea Europeana, Romania este in continuare o tara "exotica" din punct de vedere economic.
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca. ... Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca executivul a majorat salariul minim brut pe tara pentru anul 2011 de la 600 la 670 de lei.
Romania are asigurarea ca dispune de sprijinul FMI. Oficialul FMI a mentionat ca ar fi periculos pentru Romania sa renunte la masurile de ajustare adoptate".
Deputatul clujean Petru Calian a initiat un proiect de lege ce prevede incurajarea si acordarea de facilitati pentru relansarea constructiei de case cu costuri minime.
Cat de avantajos mai este depozitul bancar Cu tot cu inflatia imensa din Romania, depozitul in lei ramane, in cele mai multe situatii, mai avantajos decat cel in euro.
Parlamentarul Opozitiei sustine ca romanii sunt in pragul unui faliment istoric datorita minciunilor actualei Puteri de a scoate agricultura la liman.
De ce economiile vecine cresc accelerat in timp ce Romania sta?
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Magiunul de Topoloveni, primul brand alimentar romanesc recunoscut de UE La sfarsitul lunii aprilie, chiar dupa sarbatorile pascale, Bibiana Stanciulov a primit o veste foarte buna, pentru care s-a luptat mai bine de doi ani.
Romania este o tara unde nu e bine sa investesti; ai multa birocratie, multa inconsecventa legislativa Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Focsani, ca oamenii de afaceri, romani sau straini, se feresc sa investeasca in tara noastra si nu sunt sprijiniti de statul roman.
Dezastru in agricultura, de unde mai creste Romania in 2012? ... De ce nu irigati?
Singurul producator de oua ecologice din Dolj si printre putinii din tara si-a dezvoltat ferma avicola in comuna Teasc, sat Secui. GdS va prezinta povestea afacerii cu gaini nestresate care fac oua de calitate.
google-analytics.com